2Spelende Beren natuurwerkplaats Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang kdv kinderdagverblijf peuteropvang

2Leeuweriken Pedagogisch Medewerker BSO (samenwerking met school)

Walenburg 25, Mariahoeve, 2591 BR Den Haag

{{hours}}, Buitenschoolse Opvang, € 2.539 – 3.489 bruto op basis van fulltime (36 uur)

 

Over deze vacature

Let op: de foto's op deze pagina zijn algemene foto's van 2Samen. Omdat we nog niet geopend zijn, hebben we nog geen foto's van deze locatie beschikbaar.

Vanaf mei starten we een samenwerking met basisschool de Leeuwerikhoeve (De Haagse Scholen). Daar bundelen we onze krachten en willen we efficiënt organiseren, zodat we kinderen samen optimale ontwikkelingskansen bieden.

Vanaf 1 mei start de bso-groep ‘2Leeuweriken’. Samen met school zetten we de komende periode stappen richting een ‘community-school’, waar kinderen en hun ouders graag komen. En waar ze niet alleen voor onderwijs en kinderopvang terechtkunnen, maar ook voor het lenen van boeken, koffie-ochtenden, cursussen voor ouders, extra begeleiding enz.

2Krekels Nijkamphoeve OH - kopie

Wie ben jij?

Je hebt een groot hart voor kinderen en legt makkelijk contact met mensen. Daarnaast kun je goed schakelen met collega’s, ouders en partners in de wijk. Zie jij jezelf in onderstaande rollen? Dan komen we graag met jou in contact!

 • Je bouwt mee aan een veilige, leerrijke omgeving;
 • Je bent het vaste vertrouwde gezicht voor kinderen;
 • Je bent een verbindende schakel tussen ouders en professionals rondom het kind;
 • Je coördineert ontwikkelingsgerichte programma’s voor kinderen;
 • Je hebt een open houding en kan grenzen overbruggen.

Je hebt een (bijna afgeronde) opleiding in de richting Pedagogiek, Jeugdzorg of Onderwijs (bijv. PW3, PW4, Sport & Bewegen, Pedagogiek, Ad PEP, Pabo of Social Work)

Wat ga je doen?

Je kent de belevingswereld van kinderen en moedigt hen graag aan hun talenten verder te ontdekken en ontwikkelen. Samen met collega’s start je de nieuwe groep op. Je zorgt voor een fijne groepssfeer en bent het aanspreekpunt voor ouders. Je bent onderdeel van het brede Leeuwerikhoeve-team en sluit aan bij verschillende (studie)bijeenkomsten, want we vinden het belangrijk om samen in ontwikkeling te blijven. Zo volg je de bijscholing van het programma van ‘De Vreedzame School’, sluit je geregeld aan bij relevante vergaderingen en stem je veel af met de andere teamleden.

Uren zijn afhankelijk van wat jij graag naast het begeleiden van kinderen doet. Het gaat om een combinatie tussen het pedagogisch en/of didactisch begeleiden van kinderen op de groep en het inzetten van je eigen talent. Bijvoorbeeld als coördinator van het brede naschoolse activiteitenprogramma of misschien wel als vast aanspreekpunt voor ouders, waarbij jij zorgt voor een fijne samenwerking.

2Samen Theater Judit - kopie

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang

  Je ontvangt salaris volgens de cao Kinderopvang. Pedagogisch medewerkers zitten in schaal 6, met een salaris tussen de € 2.539 – € 3.489 bruto per maand, op basis van een fulltime aanstelling. Welk salaris je ontvangt, is afhankelijk van je werkervaring. En, goed om te weten: fulltime is bij ons 36 uur!

 • Veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen

  Je krijgt bij 2Samen veel ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. We bieden cursussen en workshops aan met pedagogische verdieping, zoals ‘Positief begeleiden' of ‘Creatieve ontwikkeling'. Maar ook voor je persoonlijke (werk)ontwikkeling, zoals een cursus ‘Beweegbasis' of ‘Kinderliedjes op de gitaar'. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je kinder EHBO-certificaat actueel blijft.

  Daarnaast is 2Samen een talentenorganisatie volgens de visie van Luk DeWulf. Dat houdt in dat we talenten niet zien als vaardigheden (bijvoorbeeld dat je goed bent in voetbal of heel gestructureerd kunt werken), maar de dingen waar de tijd van vliegt én wat daar achter zit. Hou je bijvoorbeeld van voetballen omdat je graag wint, omdat je graag beweegt of omdat je houdt van de sfeer met je teamgenoten? We kijken graag samen met jou waar jíj energie van krijgt, zodat je deze visie ook kunt delen met de kinderen.

 • Voorrang op een plekje bij 2Samen voor je eigen kind(eren)

  2Samen heeft zo'n 70 locaties in Den Haag, Monster en Naaldwijk. Woon je in de buurt en heb je zelf kinderen waarvoor je opvang zoekt? Je krijgt als medewerker van 2Samen voorrang op een plekje voor je eigen kind(eren). Wel zo fijn, want je weet zeker dat jouw kind in goede handen is!

 • Eindejaarsuitkering, volledige OV-vergoeding (of een kilometervergoeding) en fietsplan

  Iedere medewerker van 2Samen ontvangt een eindejaarsuitkering van 4% met het salaris in december. Het bedrag is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel uur je werkt en wanneer je begonnen bent in het jaar.

  Daarnaast werken we met een uitgebreide reiskostenvergoeding. Je kunt bijvoorbeeld een volledige OV-vergoeding krijgen met een trein- of tramabonnement op het traject (of het gebied) tussen je huis en je werk. Ga je met de auto, fiets of lopend naar het werk? Dan ontvang je een vaste kilometervergoeding.

  Over fietsen gesproken… het is via 2Samen ook mogelijk om voordelig een fiets te kopen. Altijd een goede optie als je graag gezond en vitaal blijft en je binnen fietsafstand van je nieuwe werk woont.

 • Pensioenregeling

  Het pensioenfonds van de kinderopvangsector is ‘Pensioenfonds Zorg en Welzijn'. 2Samen betaalt 50% van jouw pensioenpremie voor je. Als medewerker betaal je zelf ook 50%. Zo bouwen we samen aan jouw pensioen.

Sollicitatieprocedure-1-Kinderopvang-2Samen-Den-Haag-Monster-Naaldwijk-3
Sollicitatieprocedure-2-Kinderopvang-2Samen-Den-Haag-Monster-Naaldwijk-2

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • Meisje ruikt aan basilicum bij 2Zwanen werken bij Kinderopvang 2Samen
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • Tussendoortje eten bij 2Flamingo's bso Monster
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • Montessorivisie 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • 2Spelende Beren natuurwerkplaats Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang kdv kinderdagverblijf peuteropvang
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • High five bij 2Burchten werkenbij Kinderopvang 2Samen
  Vanaf 17:30 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Diplomacheck

Uiteraard heb je een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang zoals PW3, PW4, Cultureel Werk, Social Work, verschillende kunst- en therapieopleidingen, Toegepaste Psychologie, Sport & Bewegen, Pedagogiek of Onderwijs. Als je nog studeert, kan je misschien ook bij ons aan de slag als je 50% van je studiepunten hebt behaald (overgang van 2e naar 3e jaar).

Benieuwd of je diploma voldoet?

Doe dan de diplomacheck

Heb je vragen of wil je vrijblijvend in gesprek?
We horen graag van je!