2Vleermuizen surfen op Scheveningen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag

{{title}}

Vlierboomstraat 366, Vruchtenbuurt, 2564 JJ Den Haag

{{hours}}, VE Peuter + BSO, € 2.539 – 3.489 bruto op basis van fulltime (36 uur)

Solliciteer direct

Over deze vacature

{{description}}

Over 2Vleermuizen

Huiselijke, lichte en knusse locatie

Onze locatie is sfeervol, klein en knus, met stoere en lichte ruimtes voor de BSO. De peuters delen de ruimte met de jongste BSO-groep. Met de BSO maken we gebruik van de faciliteiten van De Vlierboom, waaronder een groot speelplein met goaltjes, een basketbalpaal en veel uitdagend speelmateriaal. In de vakanties gebruiken we ook de gymzaal. Ook hebben we een mooie tuin!

VE-programma voor de peuters

Peuteropvang 2Vleermuizen is een VE-locatie. Sommige peuters hebben net iets meer tijd en aandacht nodig. Onze professionele pedagogisch medewerkers hebben daarom extra aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling. We lezen bijvoorbeeld veel voor! We werken met de methode Uk & Puk.

Ruimte voor jouw eigen talent

Hou je zelf van voetballen, wil je graag koken samen met de kinderen, hun creativiteit uitdagen of samen muziek maken? Daar is veel ruimte voor! Zolang je samen met de kinderen kijkt waar zij behoefte aan hebben, kun jij zelf ook helemaal je ei kwijt.

Veel ruimte voor activiteiten

Naast de dagelijkse activiteiten, is er regelmatig ruimte voor iets bijzonders. 2Vleermuizen ligt vlakbij het bos, een park, het strand, de duinen en de kinderboerderij in de buurt. We gaan dan ook regelmatig met de peuters en BSO-kinderen op stap. Ook regelen we in overleg met de kinderen uitdagende workshops via onze afdeling KICKS. Voor de oudste peuters organiseren we ook 3+ activiteiten.

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent vandaag met de auto. Gelukkig kun je bij 2Vleermuizen in de buurt gratis parkeren en was er nog een plekje vrij. Je begint 's ochtends bij de VE-peutergroep. Het thema deze week is ‘Reuzen en Kabouters'. Jullie lezen samen een reuzenboek, maken reuzensprongen en kijken naar kleine kabouterkleren.

Nadat je tussendoor je boodschappen hebt gedaan en even op de bank hebt gezeten, is het 's middags tijd voor je bso-dienst. De kinderen van De Vlierboomschool komen zelf naar de bso. Jij staat vandaag op de jongste groep en gaat mee om de kinderen op te halen bij basisschool De Vliermeent. Als iedereen er is, eten jullie samen aan tafel crackers en fruit. Amira vertelt honderduit over wat ze allemaal gedaan heeft op school. Bas is wat stil; die heeft even tijd nodig om te landen en bij te komen.

Na het eten is het tijd voor activiteit! Een groepje kinderen gaat een spelletje doen en een andere groep maakt een schilderij met natuurmaterialen, onder begeleiding van je collega. Jij gaat met de actievelingen naar buiten. Je merkt dat Bas nog steeds stiller is dan normaal en neemt even de tijd voor hem. Hij heeft niet zo goed geslapen en is moe. Dat heb je de laatste tijd vaker gehoord, dus aan het einde van de dag bespreek je dat bij het ophalen nog even met zijn vader. Als alle kinderen zijn opgehaald, ruim je op en sluit je af. Morgen wordt het mooi weer, dan kom je lekker op de fiets en staat er een uitje naar de kinderboerderij op het programma!

Dit ben jij

{{requirements}}

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang

  Je ontvangt salaris volgens de cao Kinderopvang. Pedagogisch medewerkers zitten in schaal 6, met een salaris tussen de € 2.539 – € 3.489 bruto per maand, op basis van een fulltime aanstelling. Welk salaris je ontvangt, is afhankelijk van je werkervaring. En, goed om te weten: fulltime is bij ons 36 uur!

 • Veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen

  Je krijgt bij 2Samen veel ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. We bieden cursussen en workshops aan met pedagogische verdieping, zoals ‘Positief begeleiden' of ‘Creatieve ontwikkeling'. Maar ook voor je persoonlijke (werk)ontwikkeling, zoals een cursus ‘Beweegbasis' of ‘Kinderliedjes op de gitaar'. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je kinder EHBO-certificaat actueel blijft.

  Daarnaast is 2Samen een talentenorganisatie volgens de visie van Luk DeWulf. Dat houdt in dat we talenten niet zien als vaardigheden (bijvoorbeeld dat je goed bent in voetbal of heel gestructureerd kunt werken), maar de dingen waar de tijd van vliegt én wat daar achter zit. Hou je bijvoorbeeld van voetballen omdat je graag wint, omdat je graag beweegt of omdat je houdt van de sfeer met je teamgenoten? We kijken graag samen met jou waar jíj energie van krijgt, zodat je deze visie ook kunt delen met de kinderen.

 • Voorrang op een plekje bij 2Samen voor je eigen kind(eren)

  2Samen heeft zo'n 70 locaties in Den Haag, Monster en Naaldwijk. Woon je in de buurt en heb je zelf kinderen waarvoor je opvang zoekt? Je krijgt als medewerker van 2Samen voorrang op een plekje voor je eigen kind(eren). Wel zo fijn, want je weet zeker dat jouw kind in goede handen is!

 • Eindejaarsuitkering, volledige OV-vergoeding (of een kilometervergoeding) en fietsplan

  Iedere medewerker van 2Samen ontvangt een eindejaarsuitkering van 4% met het salaris in december. Het bedrag is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel uur je werkt en wanneer je begonnen bent in het jaar.

  Daarnaast werken we met een uitgebreide reiskostenvergoeding. Je kunt bijvoorbeeld een volledige OV-vergoeding krijgen met een trein- of tramabonnement op het traject (of het gebied) tussen je huis en je werk. Ga je met de auto, fiets of lopend naar het werk? Dan ontvang je een vaste kilometervergoeding.

  Over fietsen gesproken… het is via 2Samen ook mogelijk om voordelig een fiets te kopen. Altijd een goede optie als je graag gezond en vitaal blijft en je binnen fietsafstand van je nieuwe werk woont.

 • Pensioenregeling

  Het pensioenfonds van de kinderopvangsector is ‘Pensioenfonds Zorg en Welzijn'. 2Samen betaalt 50% van jouw pensioenpremie voor je. Als medewerker betaal je zelf ook 50%. Zo bouwen we samen aan jouw pensioen.

Sollicitatieproces

De eerste drie stappen van de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Kinderopvang 2Samen
De laatste drie stappen van de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Kinderopvang 2Samen

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • Meisje ruikt aan basilicum bij 2Zwanen werken bij Kinderopvang 2Samen
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • Tussendoortje eten bij 2Flamingo's bso Monster
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • Montessorivisie 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • 2Spelende Beren natuurwerkplaats Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang kdv kinderdagverblijf peuteropvang
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • High five bij 2Burchten werkenbij Kinderopvang 2Samen
  Vanaf 17:30 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Diplomacheck

Uiteraard heb je een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang zoals PW3, PW4, Cultureel Werk, Social Work, verschillende kunst- en therapieopleidingen, Toegepaste Psychologie, Sport & Bewegen, Pedagogiek of Onderwijs. Als je nog studeert, kan je misschien ook bij ons aan de slag als je 50% van je studiepunten hebt behaald (overgang van 2e naar 3e jaar).

Benieuwd of je diploma voldoet?

Doe dan de diplomacheck

Heb je vragen of wil je vrijblijvend in gesprek?
We horen graag van je!