Friends laughing 2Wombats after school care bso Scheveningen Den Haag

2Wombats Pedagogisch Medewerker BSO

Scheveningseweg 237, Scheveningen, 2584 AA Den Haag

18,5 uur, Buitenschoolse Opvang, € 2.539 – 3.489 op basis van fulltime (36 uur)

Over deze vacature

2Wombats is anders dan de rest, want deze locatie in Scheveningen is verbonden aan de Franse school, Lycée Français! Hier spreken we Frans en Nederlands met de kinderen (hun voertaal op school is Frans) en Frans/Engels met de ouders. Bovendien gaan ook kinderen van 2,8 jaar hier al naar de bso. Een super interessante doelgroep, dus! Daarnaast hebben we een prachtig nieuw gebouw met mooie ruimtes. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te komen versterken. Je krijgt een contract van 18,5 uur en werkt in principe 3 (mid)dagen. Ben je nieuwsgierig? Dan gaan we graag met je in gesprek!

2Wombats is different than the other locations, because it’s connected to the French school, Lycée Français in Scheveningen! Here we speak French and Dutch with the children (they spreak French at school) and French and English with the parents. Additionally, children go to school and the bso here at 2 years and 8 months old. A very interesting group of children and parents to work with! We also have a beautiful new building with great spaces. We’re looking for an enthusiastic colleage to come join our team. You will receive a contract for 18,5 hours and you’ll work three afternoons (or full days in the holidays). Are you curious about this opportunity? We’d love to talk to you!

Over 2Wombats

Opvang van 2,8 t/m 12 jaar

Deze BSO is bijzonder, want kinderen gaan al voordat ze drie zijn naar de Franse school. En dan hebben ze daarna ook BSO nodig! Ben je dus een echte BSO pm'er, maar vind je de nieuwsgierigheid van peuters ook heel leuk? Dan zit je hier goed op je plek!

Veel ruimte voor activiteiten

Samen met de kinderen bepalen we elke dag wat we gaan doen. De kinderen hebben hier natuurlijk veel zeggenschap in! Wij zorgen dat we voldoende activiteiten bieden. Spelletjes, beweging, workshops, techniek, creatief… er is veel mogelijk. Dat regelen we zelf, of samen met de activiteiten- en belevingenafdeling van 2Samen: KICKS. En als het even kan, gaan we lekker naar buiten!

Mooi nieuw gebouw

Sinds een paar jaar zitten we in ons eigen gebouw op het terrein van de Franse school. Daar hebben we voldoende licht en ruimte en kunnen we twee groepsruimtes maken. Dat doen we door middel van een enorm scherm met grote prints van Van Gogh erop (een knipoog naar de Franse school, Lycee van Gogh)! Vooral voor de jongste BSO-kinderen is dat fijn.

Engels-, Frans- en Nederlandstalig

Op onze bijzondere locatie spreken we Engels en Frans met de ouders en Frans en Nederlands met de kinderen. Dat kan best een uitdaging zijn, maar is ook bijzonder en leuk! Er komt bij ons een mooie mix van talen en culturen bij elkaar, waar we iedere dag weer van leren.

Dit ben jij

Jij bent een pedagogisch medewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of misschien zelfs je eerste uitdaging. Je krijgt energie van onze bijzondere, meertalige doelgroep. Bij 2Wombats werken we natuurlijk via het pedagogisch beleid van 2Samen. ‘Wij zien jou’ staat niet voor niets in het hart van ons eigen pedagogisch huis; wij zien de kinderen echt en kijken achter hun gedrag. Jij snapt daarnaast dat de BSO-tijd van kinderen hun vrije tijd is; we vinden het belangrijk dat kinderen zelf en samen bepalen wat ze willen doen na school. Of dat nu gaat om een activiteit die jullie zelf regelen, of een toffe workshop of ervaring van een externe docent geregeld door KICKS, onze afdeling voor activiteiten en belevingen.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang

  Je ontvangt salaris volgens de cao Kinderopvang. Pedagogisch medewerkers zitten in schaal 6, met een salaris tussen de € 2.539 – € 3.489 bruto per maand, op basis van een fulltime aanstelling. Welk salaris je ontvangt, is afhankelijk van je werkervaring. En, goed om te weten: fulltime is bij ons 36 uur!

 • Veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen

  Je krijgt bij 2Samen veel ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. We bieden cursussen en workshops aan met pedagogische verdieping, zoals ‘Positief begeleiden' of ‘Creatieve ontwikkeling'. Maar ook voor je persoonlijke (werk)ontwikkeling, zoals een cursus ‘Beweegbasis' of ‘Kinderliedjes op de gitaar'. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je kinder EHBO-certificaat actueel blijft.

  Daarnaast is 2Samen een talentenorganisatie volgens de visie van Luk DeWulf. Dat houdt in dat we talenten niet zien als vaardigheden (bijvoorbeeld dat je goed bent in voetbal of heel gestructureerd kunt werken), maar de dingen waar de tijd van vliegt én wat daar achter zit. Hou je bijvoorbeeld van voetballen omdat je graag wint, omdat je graag beweegt of omdat je houdt van de sfeer met je teamgenoten? We kijken graag samen met jou waar jíj energie van krijgt, zodat je deze visie ook kunt delen met de kinderen.

 • Voorrang op een plekje bij 2Samen voor je eigen kind(eren)

  2Samen heeft zo'n 70 locaties in Den Haag, Monster en Naaldwijk. Woon je in de buurt en heb je zelf kinderen waarvoor je opvang zoekt? Je krijgt als medewerker van 2Samen voorrang op een plekje voor je eigen kind(eren). Wel zo fijn, want je weet zeker dat jouw kind in goede handen is!

 • Eindejaarsuitkering, volledige OV-vergoeding (of een kilometervergoeding) en fietsplan

  Iedere medewerker van 2Samen ontvangt een eindejaarsuitkering van 4% met het salaris in december. Het bedrag is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel uur je werkt en wanneer je begonnen bent in het jaar.

  Daarnaast werken we met een uitgebreide reiskostenvergoeding. Je kunt bijvoorbeeld een volledige OV-vergoeding krijgen met een trein- of tramabonnement op het traject (of het gebied) tussen je huis en je werk. Ga je met de auto, fiets of lopend naar het werk? Dan ontvang je een vaste kilometervergoeding.

  Over fietsen gesproken… het is via 2Samen ook mogelijk om voordelig een fiets te kopen. Altijd een goede optie als je graag gezond en vitaal blijft en je binnen fietsafstand van je nieuwe werk woont.

 • Pensioenregeling

  Het pensioenfonds van de kinderopvangsector is ‘Pensioenfonds Zorg en Welzijn'. 2Samen betaalt 50% van jouw pensioenpremie voor je. Als medewerker betaal je zelf ook 50%. Zo bouwen we samen aan jouw pensioen.

Sollicitatieprocedure-1-Kinderopvang-2Samen-Den-Haag-Monster-Naaldwijk-3
Sollicitatieprocedure-2-Kinderopvang-2Samen-Den-Haag-Monster-Naaldwijk-2

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • Meisje ruikt aan basilicum bij 2Zwanen werken bij Kinderopvang 2Samen
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • Tussendoortje eten bij 2Flamingo's bso Monster
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • Montessorivisie 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • 2Spelende Beren natuurwerkplaats Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang kdv kinderdagverblijf peuteropvang
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • High five bij 2Burchten werkenbij Kinderopvang 2Samen
  Vanaf 17:30 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Diplomacheck

Uiteraard heb je een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang zoals PW3, PW4, Cultureel Werk, Social Work, verschillende kunst- en therapieopleidingen, Toegepaste Psychologie, Sport & Bewegen, Pedagogiek of Onderwijs. Als je nog studeert, kan je misschien ook bij ons aan de slag als je 50% van je studiepunten hebt behaald (overgang van 2e naar 3e jaar).

Benieuwd of je diploma voldoet?

Doe dan de diplomacheck

Heb je vragen of wil je vrijblijvend in gesprek?
We horen graag van je!