Meisje met verrekijker Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Maak kennis met ons!

Ben je enthousiast geworden of heb je een vraag over werken bij 2Samen? Neem dan snel contact op met onze recruiters. Hopelijk maken we snel kennis!

 

Solliciteer meteen (PM'er)

Open sollicitatie

Stuur een mailtje

App onze recruiters

Bezoekersinformatie

Wil je ons (hoofd)kantoor bezoeken?

 • Algemene contactgevens (hoofd)kantoor 2Samen

  Kinderopvang 2Samen
  Alexanderveld 5
  2585 DB Den Haag

  +31 70 338 5500 (voor algemeen contact)
  +31 6 40 77 91 64 (voor contact recruiters)
  thuis@2samen.nl (voor contact recruiters)

  Bereikbaar

  maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur

 • Met de auto / parkeren

  Navigeer naar ‘Alexanderveld 5, 2585 DB Den Haag'.

  Parkeren: Onder het gebouw zit een parkeergarage. Neem van tevoren even contact of het mogelijk is om een parkeerplek te reserveren. 2Samen heeft een beperkt aantal bezoekersplekken. Kunnen wij geen plek meer voor je reserveren? Dan kun je in de wijk betaald parkeren.

  Het is het handigst om weer naar buiten te lopen via de in- en uitgang waar je ook naar binnen reed met de auto. Ga naar binnen via de voorkant van het gebouw. 2Samen zit op de 4de verdieping. Je kunt zelf niet direct vanaf de receptie naar de 4de verdieping komen. Vraag daarom op de begane grond aan de receptionisten of ze je naar boven laten. Zit er niemand bij de receptie beneden? Bel dan naar degene voor wie je komt, of naar 070 338 5500 en laat ons weten dat je er bent.

  De meeste mensen gaan met de lift naar boven. Stap je liever niet in een lift? Laat dat dan even weten aan degene met wie je een afspraak hebt. Je kunt dan opgehaald worden en de trap nemen.

 • Met openbaar vervoer

  • Tram 1
  • Bus 22
  • Bus 24
  • Bus 28

  Je stapt in alle bovenstaande gevallen uit bij de halte ‘Javastraat'. Vanaf de bus- en tramhalte ga je links de Javastraat in. Daarna neem je de eerste zijstraat rechts, naar het Alexanderveld. Ons kantoor zit in het gebouw ALXDR, na de bocht aan je rechterhand.

  2Samen zit op de 4de verdieping. Je kunt zelf niet direct vanaf de receptie naar de 4de verdieping komen. Vraag daarom op de begane grond aan de receptionisten of ze je naar boven laten. Zit er niemand bij de receptie beneden? Bel dan naar degene voor wie je komt, of naar 070 338 5500 en laat ons weten dat je er bent.

  De meeste mensen gaan met de lift naar boven. Stap je liever niet in een lift? Laat dat dan even weten aan degene met wie je een afspraak hebt. Je kunt dan opgehaald worden en de trap nemen.

Plan je route
op Google Maps