Samen de slappe lach bij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Vaste baan bij 2Samen

Ben je op zoek naar een vaste baan in de kinderopvang? Dan zit je goed bij 2Samen! Je kunt bij onze 70 opvanglocaties aan de slag als (Flexibel) Pedagogisch Medewerker, Locatiecoördinator, Unitmanager, Pedagogisch Coach of Huishoudelijk Hulp. Ook hebben we regelmatig vacatures op ons hoofdkantoor, bij de afdelingen HR, ICT, Financiën, Facilitair & Inkoop, Secretariaat, Planning & Advies, Pedagogiek & Kwaliteit, Marketing & Communicatie en KICKS.

Weet je al wat voor soort werk je graag wil doen? Zoek dan in onze vacatures via de onderstaande vacaturezoeker. Weet je nog niet zeker wat je wilt of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder op deze pagina.

Ben je nog zoekende?

Ben je op zoek naar een leuke baan, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Twijfel je bijvoorbeeld over de opvangvorm (bijvoorbeeld kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang) of over welke locatie goed bij jou past? Of misschien weet je niet zeker of je vast in dienst wilt, of eerst een tijdje in onze Flexpool wil werken. Of ben je gewoon benieuwd of 2Samen goed past bij wie jij bent als persoon en hoe jij graag werkt. Vraag dan gerust een vrijblijvend matchgesprek aan!

Vrijblijvend matchgesprek

In een matchgesprek kijken we samen naar wie jij bent, waar je energie van krijgt en wat je graag zou willen in een baan. We bespreken de mogelijkheden en kijken meteen of er vacatures zijn die bij jouw wensen en mogelijkheden passen. Worden we heel enthousiast van elkaar? Dan kun je meteen meegaan in onze sollicitatieprocedure. Wil je liever nog even alles laten bezinken? Dat is natuurlijk ook helemaal prima.

Mail ons App ons

Wendy op de glijbaan bij 2Ballonnen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Wat is mogelijk bij 2Samen?

2Samen heeft 70 locaties in Den Haag en Westland. Zo hebben we bijvoorbeeld sportlocaties, Montessorilocaties, locaties met een atelier, een podium, een moestuin of vlakbij de duinen. Hou je van muziek maken? Maak je samen met kinderen de mooiste creaties van (gerecycled) knutselmateriaal? Ben je het liefst de hele dag buiten? Of wil je lekker sporten en bewegen met de kinderen? Dat kan!

Maatschappelijke opvang

Maatschappelijke opvang betekent ook dat we locaties openen op plekken waar de kinderen dat hard nodig hebben. Wij willen namelijk dat ieder kind de kans krijgt om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Zo starten we bijvoorbeeld op steeds meer locaties met een VE-programma (voorschoolse educatie). Of bieden we opvang aan kinderen die (medische) zorg nodig hebben. Ook zijn er veel mogelijkheden voor pedagogisch medewerkers die stevig in hun schoenen staan en op een andere manier het verschil willen maken. Bijvoorbeeld bij locaties waar heel veel verschillende culturen samenkomen, voor kinderen die geen veilige thuissituatie hebben of kinderen met gedrag dat net iets anders vraagt dan anders.

Hoofdkantoor

Wil je graag iets betekenen voor de kinderen in onze regio, maar dan vanuit een rol als bijvoorbeeld Financieel Medewerker, Planner, Pedagoog of HR-Adviseur? Dan ben je van harte welkom bij één van de afdelingen op het hoofdkantoor van 2Samen. We hebben een mooi en licht kantoor met veel ramen, vers fruit, een prettige sfeer en fijne werkplekken. Aan de rand van het centrum in Den Haag en goed bereikbaar met de fiets en het OV. Op onze vacaturepagina zie je welke vacatures we op dit moment hebben.

Kortom: wat voor uitdaging je ook zoekt, ga vooral met ons in gesprek en hopelijk zit jij binnenkort bij ons helemaal op je plek!

Meer over 2Samen  Waarom kiezen voor 2Samen?

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Ontwikkeling van baby's

Als echte baby-expert houd je van de manier waarop baby's zich razendsnel ontwikkelen. Baby's hebben zo hun eigen ritme: luiers verschonen, de fles geven, slapen, spelen… Je geniet ervan als een baby de wereld verkent door te observeren, te voelen, te proberen, te luisteren en te imiteren. Jij zorgt ervoor dat ze zich in een veilige omgeving volop kunnen ontwikkelen en stimuleert ze in iedere nieuwe fase.

Nieuwsgierigheid van peuters

Peuters ontdekken de wereld! Ze leren zichzelf steeds beter kennen. Ze klimmen en klauteren, ze voelen, ruiken en proeven steeds iets nieuws. Ze kunnen bovendien steeds beter communiceren en jij speelt daar handig op in. Je geeft antwoord op hun continue vragen en je geniet ervan als ze weer iets hebben geleerd, dankzij jou in een veilige omgeving.

Maatschappelijke kinderopvang

2Samen wil iets betekenen voor álle kinderen in onze regio. Zo hebben we locaties waar we kinderen met een medische zorgvraag opvangen. Locaties met VE (voorschoolse educatie), voor kinderen met (kans op) een ontwikkelachterstand. Of middenin het centrum, waar je extra flexibel moet zijn en stevig in je schoenen moet staan om de kinderen te bieden wat ze nodig hebben.

Sporten, bewegen & op avontuur!

Beweeg je graag met de kinderen? Of hou je ervan om op avontuur te gaan? Dan kun je bij 2Samen je hart ophalen met sportvelden, gymzalen, speelpleinen, bos, duinen, natuur- en moestuinen. Zolang de kinderen er ook blij van worden! Je kunt soms meer uren maken door combinatiefuncties met school of bij de peuters. Of door te combineren met andere werkzaamheden.

Creatief, techniek, muziek & cultuur

Dansen, zingen, schilderen, muziek, graffiti, vloggen, toneelspelen, LEGO bouwen, of leren programmeren… deel jouw creativiteit met de kinderen en laat ze maar ervaren! Zolang de kinderen meedenken én er ook blij van worden! Je kunt soms meer uren maken door combinatiefuncties. Of door te combineren met wat je bijvoorbeeld voor een eigen bedrijf doet.

 

Educatie of Montessori

Lijkt het je leuk om naast je baan bij 2Samen ook uren te draaien op of in samenwerking met de basisschool? Bijvoorbeeld als ondersteuner in de klas of als coördinator van het naschoolse activiteitenprogramma? Of wil je graag op een Montessorilocatie werken? Ook dat is mogelijk! Ga vrijblijvend met ons in gesprek of kijk bij de vacatures of er iets voor jou tussen zit.

Een dag bij het KDV

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de KDV-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • Pmer met baby bij 2Eekhoorns werkenbij Kinderopvang 2Samen
  07:30 uur – Jouw dag start

  We heten de kinderen welkom. Met de ouders bespreken we hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Samen zwaaien we papa of mama uit. Natuurlijk helpen we ieder kind om even goed te landen.

 • Wendy geeft de fles bij 2Ballonnen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk
  09:30 uur – Iets eten

  Het is tijd voor iets lekkers. Voor de jongste kinderen een fles of een fruithap. We volgen hun eigen ritme. Met de peuters gaan we gezellig samen aan tafel voor fruit of een cracker.

 • Samen boekje lezen bij 2Vliegers werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk
  10.00 – Spelen of activiteit

  We lezen samen een boek, zingen een liedje, gaan naar buiten of doen een thema-activiteit. We spelen in op wat de kinderen bezighoudt. We kunnen overal wat van leren!

 • Mond afvegen na de lunch bij 2Ballonnen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk
  11:30 uur – Lunchen

  Tijd voor samen lunchen! Wij zorgen voor gezond en verantwoord beleg, waar de kinderen zelf uit mogen kiezen. Natuurlijk stimuleren we zelf smeren, schenken, mond afvegen en opruimen.

 • Samen spelen bij 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk
  13:00 uur – Slapen of activiteit

  De jongsten slapen de hele dag volgens hun eigen schema. Voor de peuters creëren we een slaapmoment. De opblijvers spelen binnen of buiten in onze fijn ingerichte ruimtes.

 • vers fruit bij kinderopvang 2Samen Den Haag kinderdagverblijf
  15:00 uur – Tussendoortje

  Even een moment tussendoor om iets te eten. Een cracker, wat fruit, tomaat of komkommer. Een mooi moment om verschillende smaken en texturen te ontdekken.

 • Bloemen water geven bij 2Ballonnen
  15:30 uur – Spelen of activiteit

  Zelf spelen in een van onze mooie hoeken of onder begeleiding iets doen wat ze nog net niet zelfstandig kunnen. Er is ook tijd om even te knuffelen; gelukkig kan dát op ieder moment!

 • GT 2Zwanen meisje en jongen op step
  Vanaf 17:00 uur – Ophalen

  Bij het afscheid vertellen we ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe de kinderen dit hebben ervaren. Zo kunnen ze er samen ook nog over praten. Jij sluit af, morgen weer een dag!

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • Meisje ruikt aan basilicum bij 2Zwanen werken bij Kinderopvang 2Samen
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • Tussendoortje eten bij 2Flamingo's bso Monster
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • Montessorivisie 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • 2Spelende Beren natuurwerkplaats Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang kdv kinderdagverblijf peuteropvang
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • High five bij 2Burchten werkenbij Kinderopvang 2Samen
  Vanaf 17:30 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend in gesprek?
We horen graag van je!