Hanane bij 2Penselen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Hanane:
"2Samen is één grote familie."

 

 

Overal herkend en begroet

Als Hanane door de stad loopt, komt ze altijd wel kinderen tegen die haar begroeten. “Dat is zo leuk”, vertelt ze. “Omdat ik invalkracht ben geweest bij 2Samen, heb ik inmiddels wel zestig vestigingen gezien. Veel kinderen in Den Haag kennen me nu dus.”
Hanane werkt sinds kort op het hoofdkantoor, maar genoot daarvoor van haar werk als  pedagogisch medewerker op de babygroep bij 2Penselen. “Ik vind het gewoon heel leuk om met kinderen te werken. Ze hechten zich echt aan je en je bouwt een band met ze op.”

Hanane samen met de kinderen bij 2Penselen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Veel liefde en waardering

De werkdag van Hanane begon bij 2Penselen om half acht. “Zodra de kinderen binnenkomen, vlogen ze in mijn armen. Een betere manier om aan de dag te beginnen is er niet. Het leuke is ook dat de kinderen veel van je leren. Dat maakt dit werk echt uitdagend. Ze komen graag naar je toe en voelen zich veilig bij je. Van ouders hoorde ik ook wel eens dat de kinderen thuis mijn naam zeiden. Zo lief. Je krijgt dus heel veel liefde van deze kinderen en hierdoor voelde ik me ontzettend gewaardeerd.”

2Samen: één grote familie

Hanane heeft bewust gekozen om bij 2Samen te werken. “De werksfeer is heel erg fijn en ze bieden veel carrièreperspectief. Na een aantal jaren op de groep kun je doorgroeien naar een andere functie als je dat wilt. Bij mij was dat ook het geval. Na al die jaren op de groep, werk ik nu op het hoofdkantoor als secretaresse. Het leuke is dat je dan gewoon voor 2Samen kunt blijven werken, dat vind ik fijn, want deze organisatie voelt als één grote familie.”